ביוב והחלפת קו מים ראשי בבניין
מנהלים: יואב לוי, און צוק עורך דין, naftali imber
ביוב והחלפת קו מים ראשי בבניין
אני גרה בבניין שתי כניסות 42 שאני גרה ו 40 .לאחרונה כבר כמה חודשים תאגיד המים מי שקמה שולחים לנו חשבונות מים מנופחים וכמו חן מכתבי התראה על חריגה בכמות המים בצריכה משותפת.טוענים שיש נזילה בצינור של כניסה 42 שאני גרה כניסה 40 יש צינור וכניסה 42 צינור אחר .ועד בית כניסה שלנו 42 הביא הצעת מחיר בהזדמנות הזו אנחנו רוצים להחליף חנוכיות במחסן דעוני המים. ועד הבית של כניסה 40 לא מוכן להשתתף בהוצאות תיקון צינורות נפרדים שעון מים משותף כל כניסה 18 דיירים בכניסה שלנו חמישה דיירי עמיגר.ועד הבית של כניסה 42 לא רוצה להתעמת עם ועד הבית כניסה 40 טוענת שאנחנו חייבים לתקן ולשלם .בהצעת המחיר שקיבלנו אין הפרדה במחירים בין שני הטיפולים לא צוין אחריות ולגבי עבודה שאמור בעל מקצוע לבצע החלפת קו מים ראשי לכל הבניין 2 כניסות העברת צינור מתחת לבניין שזה לא קל סל 16000 כולל מע"מ כניסה שנייה מסרבת להשתתף בהוצאות החלפת קו המים ועד הבית ששלנו מאיים עם משפט מי שלא משלם 16000 לחלק 13 דיירים 1239 שח כל דייר לי יש שתי דירות אחת שלי אחת ירושה שהיו של ההורים אשלח לך עתק הצעת מחיר כפי שקיבלנו ותציין.ועד בית כניסה שנייה 40 סוגר את הצינור שלו והמים זורמים מצינור של כניסה 42 אני חושבת שהם חייבים להשתתף בהוצאות ממתינה לתשובה ממך תודה בתיה הרשרו
Re: ביוב והחלפת קו מים ראשי בבניין
שלום רב,
לא צויין אם קיים תקנון מוסכם, שבו נקבעה הוראה רלבנטית.
ככל ולא, אניח שעסקינן בבית מורכב. יש להגיש תביעה לצו עשה לפני המפקחת שתורה לדיירים בכניסה השנייה לפעול לתקן את הצנרת.
בהצלחה
רז חיימוביץ, עו"ד
לא צויין אם קיים תקנון מוסכם, שבו נקבעה הוראה רלבנטית.
ככל ולא, אניח שעסקינן בבית מורכב. יש להגיש תביעה לצו עשה לפני המפקחת שתורה לדיירים בכניסה השנייה לפעול לתקן את הצנרת.
בהצלחה
רז חיימוביץ, עו"ד
בכבוד רב,
רז חיימוביץ, עו"ד
מנהל הפורום
יועץ משפטי באגודה לתרבות הדיור
לייעוץ משפטי נוסף ניתן ליצור קשר בטלפון 077-2309680
רז חיימוביץ, עו"ד
מנהל הפורום
יועץ משפטי באגודה לתרבות הדיור
לייעוץ משפטי נוסף ניתן ליצור קשר בטלפון 077-2309680